hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arif Bulut son yolculuğuna uğurlandı

    Arif Bulut son yolculuğuna uğurlandı
    expand

    Arif Bulut son yolculuğuna uğurlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da tıp ve siyaset dünyasının bilinen isimlerinden Op. Dr. Arif Bulut, gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Bulut'un cenazesi Muratpaşa Camii'nde kılınan namazın ardından memleketi Serik'te toprağa verildi.

    Antalya Tabip Odası, Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) ve Antalya Kent Konseyi Sağlık Çalışma Grubu başkanlıkları yapan, CHP'den milletvekili adayı olan Op. Dr. Arif Bulut, uzun süredir mücadele ettiği akciğer kanserine dün yenik düşmüştü. Antalya'da tıp ve siyaset dünyasının bilinen isimlerinden Bulut için Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde cenaze töreni yapıldı. Hastane başhekimi Prof. Dr. Halil Yalçın Yüksel, konuşma yaparak aileye başsağlığı diledi. Törende meklektaşları ve sağlık camiası çalışanları yer aldı.

    Dr. Arif Bulut'un cenaze namazı Muratpaşa Camii'nde öğle namazından sonra kılındı. CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Aydın Özer, İYİ Parti Milletvekili Hasan Subaşı, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizer, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere'nin de yer aldığı cenaze namazı sonrasında ailesi taziyeleri kabul etti.

    Evli ve iki çocuk babası doktorun cenazesi, namazın ardından doğum yeri Serik'te Gebiz Aşağıoba'daki aile mezarlığına defnedildi.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow