hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ASAT, 3 ilçede kanalizasyon çalışmasını sürdürüyor

    ASAT, 3 ilçede kanalizasyon çalışmasını sürdürüyor
    expand

    ASAT, 3 ilçede kanalizasyon çalışmasını sürdürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA)- PLANLI, kurallı, kimlikli bir kent için çalışmalarını aralıksız sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin alt yapı eksiklerini gidermeye devam ediyor. İmara açılan yerlerin kanalizasyon alt yapısına bağlanmasına öncelik veren ASAT Genel Müdürlüğü Kemer, Alanya ve Gündoğmuş'ta çalışma yapıyor.

    Gazipaşa'dan Kaş'a Antalya'nın 19 ilçesinde alt yapı eksiklerinin giderilmesi noktasında çalışan ASAT, özellikle turizm merkezlerinde kanalizasyon çalışmalarına büyük önem veriyor. Kemer'in Göynük Mahallesi'nde imara açılan ancak kanalizasyonu olmayan bölgeye alt yapı getirmek üzere çalışmalara başlandı. ASAT ekipleri kanalizasyon alt yapısı için kazı çalışması yapıyor.

    1200 METRELİK KANALİZASYON

    ASAT, Başkan Muhittin Böcek'in talimatıyla Alanya Mahmutlar'da da yıllardır bekleyen kanalizasyon şebekesi için çalışma başlattı. 1200 metrelik kanalizasyon şebekesi için kazı işlemleri sürerken, kazısı tamamlanan alanlarda da boru bağlantıları yapılıyor.

    GÜNDOĞMUŞ'TA ŞEBEKE YENİLENDİ

    Gündoğmuş İlçesi Köprülü Mahallesi'nde ise Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nca yürütülen çalışma kapsamında asfaltın altında kalacağı tespit edilen 650 metrelik içme suyu boru hattı ASAT tarafından yenilendi.

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow