hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ASAT 3700 arızaya müdahale etti

    ASAT 3700 arızaya müdahale etti
    expand

    ASAT 3700 arızaya müdahale etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ASAT Alanya ekipleri turizm nedeniyle yaz aylarında nüfusu 2 katına çıkan ilçede sezonda 3700 içme suyu ve kanalizasyon arızasına müdahale etti.

    ASAT Alanya ekipleri, ilçedeki içme suyu ve kanalizasyon altyapısını bir taraftan güçlendirirken, diğer taraftan bu alanda yaşanan sorunları en aza indirmek için çalışma yapıyor. Alanya'nın 102 mahallesinde içme suyu hattında meydana gelen arızalar üç ekip tarafından 7/24 çalışılarak gideriliyor.

    ASAT Alanya ekipleri turizm faaliyetlerinin yoğun olarak yaşandığı ağustos ayı içinde 2600 arızayı giderdi. Ekiplerin yaz döneminde müdahale ettiği toplam arıza sayısı 3700 oldu.

    ASAT Alanya ekipleri kanalizasyon altyapısının olduğu mahallelerde arızaların giderilmesinin yanı sıra hat tıkanıklığı, parsel bacası yapımı ve baca kontrolü çalışmaları yaparken, kanalizasyonu olmayan yerlere de vidanjör hizmeti verildi. Kanalizasyon ekipleri ağustos ayı içinde arızalarla birlikte 1100 işi tamamladı. ASAT yetkilileri, içme suyu ya da kanalizasyon hatlarında meydana gelen arızalar için vatandaşların 185 nolu telefonu aramaları istedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow