hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ASAT heyeti hizmetleri yerinde inceledi

    ASAT heyeti hizmetleri yerinde inceledi
    expand

    ASAT heyeti hizmetleri yerinde inceledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, 17 kişilik ekiple, Akseki ve İbradı ilçelerine 'hizmetleri yerinde inceleme' amaçlı ziyaret gerçekleştirdi.

    ASAT'ın yeni hayata geçirdiği ve haftalık gerçekleştirilecek ilçe ziyaretlerinin ilk durakları Akseki ve İbradı oldu. Daire başkanları, şube müdürleri ve yetkili birim personelinin içinde yer aldığı inceleme heyeti, gittikleri bölgelerde şube müdürlükleri ve çalışanlar ile buluşarak değerlendirmeler yaptı ve karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

    VERİMLİLİK VE İŞ MOTİVASYONU ARTACAK

    ASAT Genel Müdürlüğü'nün ilçelerdeki ve kırsal mahallelerdeki faaliyetlerini bizzat yerinde gözlemleyen heyet, yürütülen çalışmaların fiziki durumu hakkında bilgi alırken, ihtiyaçları ve önerileri dinledi. İlçe şubelerinde görev yürüten personel ile kurum yatırım ve projelerini idare eden yöneticilerin bir araya gelerek kurdukları diyalog sayesinde verimliliğin ve iş motivasyonunun artması da sağlandı.

    ZİYARETLER DEVAM EDECEK

    Akseki ve İbradı'da gün boyu incelemelerini sürdüren heyet, Ormana Mahallesi'nde devam eden altyapı imalat çalışmasını da sahada detaylı inceleme imkânı buldu. ASAT Genel Müdürlüğü'nün belirlenen takvim çerçevesinde her hafta farklı ilçelerde yerinde inceleme ziyaretlerine devam edeceği aktarılırken, 2020 yılına merkezden ilçelere kadar her yönden daha koordine, güçlü ve verimli bir şekilde girmek için hazırlanıldığı belirtildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow