hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ASAT Kemer'de sorunlu içme suyu hattını yeniledi

    ASAT Kemerde sorunlu içme suyu hattını yeniledi
    expand

    ASAT Kemer'de sorunlu içme suyu hattını yeniledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa'dan Kaş'a tüm bölgenin altyapı sorunlarını tek tek çözüyor. ASAT ekipleri Kemer'de sorunlu içme suyu hattını yeniledi. Bu sayede su kaybı ve israfının da önüne geçilmiş oldu.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Antalya'nın dört bir tarafında kanalizasyon ve altyapı imalatlarına devam ederken, mevcut alt yapı sistemlerinin bakımını da ihmal etmiyor. Bu kapsamda Kemer İlçesi Göynük Mahallesi Çomaklar Mevkiinde sıklıkla arızaya sebep olan içme suyu borusu ASAT ekiplerince değiştirildi.

    SU KAYBI VE İSRAF ÖNLENDİ

    Çalışma sorunsuz olarak tamamlanırken alınan ilave tedbirler sayesinde vatandaşları mağdur edecek herhangi bir su kesintisi de yaşanmadı. Hattın zaman içinde yıpranan ve arızalara neden olan kısmında yapılan değişiklik sayesinde önemli ölçüde su kaybı önlenirken olası arızaların engellenmesi ile emek ve zaman israfının da önüne geçilmiş oldu.

    ASAT Genel Müdürlüğü tarafından merkez ve ilçelerde tüm altyapı hatlarının bakımları rutin olarak yapılıyor. Gerekli görülen durumlarda değişiklik yapılarak yenileniyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow