hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'ASAT Mobil Aracı' kırsalda

    ASAT Mobil Aracı kırsalda
    expand

    'ASAT Mobil Aracı' kırsalda

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlara 'Mobil Hizmet Aracı' ile yerinde hizmet veriyor.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, kırsal mahallelerde hizmet vermek için Mobil Hizmet Aracı'nı devreye koydu. Şehir merkezine uzak mahallelerde yaşayan vatandaşlara abone ve su tahsilatı hizmeti veren araç, Alanya'nın kırsal mahallelerinde de görev yapıyor. ASAT'ın belirlediği ya da vatandaşların talep ettiği mahallelere giden Mobil Hizmet Aracı yerinde hizmet veriyor.

    Alanya'nın Karamanlar Mahallesi'nde konuşlanan mobil hizmet aracı, abonelik işlemleri ve su faturasını yatırmak isteyenlere destek verdik.

    Karamanlar Mahallesi Muhtarı Mustafa Arslan, "Birçok mahalle sakini abonelik ve su faturasını ödemek için şehre gidip gelmekte zorlanıyordu. Talep ettik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, Mobil Hizmet Aracı'nı ayağımıza gönderdi. Şimdi tüm ASAT'la ilgili işlerimizi mahallemizde yaptırdık. Hem zaman hem de maddi kazancımız oldu. Hepimiz memnunuz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow