hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ASAT'tan Kızılay'a kan bağışı

    ASATtan Kızılaya kan bağışı
    expand

    ASAT'tan Kızılay'a kan bağışı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü çalışanları, Kızılay'a kan bağışında bulundu. ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt öncülüğünde gerçekleşen bağışta ASAT çalışanları kan vererek farkındalık yarattı.
    ASAT Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde Kızılay işbirliğiyle gerçekleştirilen kan bağışı programına ev sahipliği yaptı. Kızılay Bölge Müdürlüğü'nden gelen sağlık ekibi ilk önce ASAT Konferans Salonu'nda kısa bir sunum gerçekleştirdi. Kan ve kan bağışının önemi ile ilgili bilgiler görseller eşliğinde katılımcılarla paylaşıldı. Bölgedeki kan ihtiyacının yüzde 94'ünün Kızılay tarafından temin edildiği vurgulandı.
    KAN BAĞIŞI DEVAM EDECEK
    ASAT Genel Müdürlüğü binası içerisinde gerçekleşen kan bağışına çok sayıda kurum çalışanı katıldı. Başta Genel Müdür İbrahim Kurt ve kurum yönetimi olmak üzere personelin yoğun ilgisiyle yeterli miktarda bağış toplandı. İbrahim Kurt, kampanyanın tek seferle sınırlı kalmayacağı ve yıl içerisinde tekrarlanacağı belirtti. Diğer kurumları da Kızılay'a destek olmaya çağıran Kurt, kampanyayı başlatanlara, emeği geçenlere ve bağışçılara teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow