hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ASFİM'de fitness kursuna kayıtlar başladı

    ASFİMde fitness kursuna kayıtlar başladı
    expand

    ASFİM'de fitness kursuna kayıtlar başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri'nde (ASFİM) hijyen ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde verilecek ücretsiz fitness kursu kayıtları 13 Ekim'de başlıyor.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ASFİM, vatandaşları sağlıklı ve hareketli yaşamla buluşturmaya devam ediyor. ASFİM'in ücretsiz spor hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların, 13 - 25 Ekim tarihleri arasında yeni dönem kayıtları için internet adresinden başvuru yapmaları gerekiyor. ASFİM'de covid-19 önlemi kapsamında sadece Fitness kursu yer alıyor.

    PANDEMİ ÖNLEMLERİ

    Elmalı, Kumluca, Serik, Manavgat, Varsak, Kepez ve Konyaaltı ASFİM'lerde covid-19 önlemleri kapsamında spor yapacak vatandaşların sağlığı için gerekli tedbirler alındı. Spor salonlarını kullanacak vatandaşlar salona girişte ve çıkışta maske takacak. Girişlerde vatandaşların ateşi ölçülecek. Grup değişiminde bir saat ara verilerek salon yeniden dezenfekte edilecek.

    KURSLAR 2 KASIM'DA

    ASFİM'in imkanlarından ücretsiz faydalanmak isteyen vatandaşlar, 25 Ekim'e kadar www.abbsporhizmetleri.com adresinden online olarak başvuru yapabilecek. 30 Ekim'de kesin kayıtların açıklanacağı kursların başlama tarihi ise 2 Kasım olarak belirlendi. Kurslar, 27 Aralık'ta tamamlanacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow