hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ATSO'dan 4. Devlet Destekleri Zirvesi

    ATSOdan 4. Devlet Destekleri Zirvesi
    expand

    ATSO'dan 4. Devlet Destekleri Zirvesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından 25 Eylül tarihinde webinar üzerinden 'Devlet Destekleri Zirvesi' düzenlenecek. 10 farklı kurumun desteklerini anlatacakları zirveye, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da katılacak.

    İlki 2017 yılında gerçekleşen ve yapıldığı her yıl üyelerden büyük ilgi gören 'Antalya Devlet Destekleri Zirvesi'nin 4'üncüsü, bu yıl pandemi nedeniyle webinar üzerinden gerçekleştirilecek.

    Antalya Devlet Destekleri Zirvesi'nin bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceklerini belirten ATSO Başkanı Davut Çetin, “Bundan önceki üç zirvemiz de üyelerimizden yoğun talep gördü. 25 Eylül'de gerçekleştireceğimiz dördüncü zirve, pandemi nedeniyle online olarak yapılacak. Webinar üzerinden yapılacak zirvemize bu yıl Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu da konuk olacak" dedi.

    ZİRVE'DE 10 KURUM DESTEKLERİ ANLATACAK

    Pandemi süreci nedeniyle zirvenin öneminin daha da arttığını kaydeden Davut Çetin, “Koronavirüs salgını nedeniyle iş yerlerinden ayrılamayan firma temsilcileri, kamu kurumlarının teşviklerinden fazla haberdar olamadı. Bu zirveyle, doğru bilgiyi ve son gelişmeleri güncel olarak, doğrudan desteği veren kurum yetkilisinin ağzından üyelerimize sunacağız. Katılımcılar tek bir etkinlik ile 10 farklı kurumun sunduğu destekleri öğrenebilecek. Kurum temsilcilerinin yaptıkları sunumlardan sonra kısa bir soru-cevap seansı da olacak" dedi.

    DOĞRU DESTEĞE DOĞRU KAYNAKTAN ULAŞILACAK

    Çetin, zirvenin detaylarıyla ilgili de şunları kaydetti:

    “4'üncüsünü düzenlediğimiz bu zirvemizde de KOBİ ve büyük ölçekli işletmeleri, devlet destekleri veren kurumlarla bir araya getireceğiz. Bakanlıklarımız, kamu kurumlarımız ve kalkınma ajansımız farklı dönemlerde reel sektöre dönük son derece faydalı teşvik ve destek paketlerini yürürlüğe koyuyor. Ancak birçok yatırımcı, girişimci, girişimci adayı açıklanan teşvik ve destekler konusunda bilgi sahibi olmadıkları için bu fırsatlardan yararlanamıyor. ATSO olarak bu nedenle üyelerimizin ve girişimci adaylarının destekler konusunda doğru bilgiye, doğru kaynaktan ulaşabilmelerini sağlamak için bu zirveyi düzenliyoruz."

    Etkinlikte 10 kurumun 'Devlet Destekleri'ni anlatacağını söyleyen Başkan Çetin, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, İŞKUR İl Müdürlüğü, KOSGEB, SGK İl Müdürlüğü, TÜBİTAK, Türk Patent ve Marka Kurumu'ndan temsilcilerin, yapacakları sunumlarla katılımcıları bilgilendireceklerini ifade etti.

    ÜCRETSİZ KATILIM LİNKİ ATSO WEB SAYFASINDA

    Konuya ilgi duyan herkesin toplantıya katılabileceğini kaydeden Başkan Çetin, “Zirve, 25 Eylül tarihinde, 10.00- 18.30 saatleri arasında gerçekleşecek. ATSO internet sayfamızdan toplantının katılım bağlantısına ve program detaylarına ulaşılabiliyor. Arzu eden herkes toplantıya bu linke tıklayarak ücretsiz katılabilecek. İnanıyorum ki tüm girişimciler ya da girişimci adayları için son derece faydalı bir toplantı olacak. Antalya girişimcilik ekosistemine katkı koyacak bu etkinliğimize konuya ilgi duyan herkesin katılımını bekliyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow