hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AÜ Hemşirelik Fakültesi'nden Akademik Gelişim Konferansı

    AÜ Hemşirelik Fakültesinden Akademik Gelişim Konferansı
    expand

    AÜ Hemşirelik Fakültesi'nden Akademik Gelişim Konferansı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Hemşirelik Fakültesi Araştırma Görevlileri Temsilciliği tarafından Akademik Gelişim Konferansı düzenlendi.

    AÜ Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Özer'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen online konferansta Prof. Dr. Kadriye Buldukoğlu, Doç. Dr. Öznur Körükçü ve Dr. Öğr. Üyesi Selma Turan Kavradım konuşmacı olarak yer aldı. Konuşmacılar, Akademik Nosyon ve İlkeleri, Doçentlik ve Post-Doc Hazırlık Süreci ve Dr. Öğr. Üyeliği Hazırlık Süreci hakkında bilgiler paylaştı.

    2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Araştırma Görevlileri Temsilciliği bilimsel etkinlikleri kapsamında online platformda düzenlenen konferansta, Hemşirelik Fakültesi ve diğer fakültelerden birçok katılımcı yer aldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Özer, genç akademisyenlere ve akademik gelişime çok değer verdiğini belirterek ülkenin geleceği olan akademisyenler için bu konferansın akademik gelişimleri açısından oldukça önemli olduğunu belirtti.

    Açılış konuşmasının ardından konferansın önemli konularından biri olan Akademik Nosyon ve İlkeler konusunda Prof. Dr. Kadriye Buldukoğlu, akademik gelişim sürecinin bir aşaması olan Dr. Öğr. Üyeliği Hazırlık Süreci hakkında Dr. Öğr. Üyesi Turan Kavradım, Post-Doc Süreci ve Doçentlik Hazırlık Süreci hakkında ise Doç. Dr. Öznur Körükçügenç sunumlarını gerçekleştirdi.

    Konferansın son bölümünde, katılımcıların soru ve önerilerine yer verildi. Kapanış konuşmasında, akademik gelişim sürecinin her aşamasının temelinde akademik nosyon ve ilkelerin vazgeçilmez olduğunu vurgulayan Dekan Özer, genç akademisyenlerin gelişiminde bu tür konferansların önemli olduğunu ve akademik gelişim için düzenlenen her etkinliği desteklediklerini ifade etti.

    Dekan Özer, konferansa konuşmacı olarak katkılarını sunan akademisyenlere, katılımcılara, ayrıca konferansın düzenlenmesini sağlayan Hemşirelik Fakültesi Araştırma Görevlileri Temsilciliği'ne teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow