hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Avrupa'nın tanınmış zincir market ve toptancıları Antalya'da buluşacak

    Avrupanın tanınmış zincir market ve toptancıları Antalyada buluşacak
    expand

    Avrupa'nın tanınmış zincir market ve toptancıları Antalya'da buluşacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - CİROLARI milyarlarca euroyu bulan Avrupa, Rusya ve Ortadoğu'nun tanınmış market zincirleri ile en büyük yaş meyve sebze toptancı firmaları Antalya'da buluşacak.

    AntExpo Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Murat Özer, bu yıl Antalya'da 3'üncüsü düzenlenecek Yaş Sebze Meyve, Depolama, Ambalaj, Lojistik & Tarım Makineleri ve Teknolojileri Fuarı'nın (İnterfresh Eurasia), 28-30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirileceğini söyledi. Yurtdışı tanıtım ve pazarlamaya erken başladıklarını belirten Özer, yıllık ciroları milyarlarca euroya ulaşan başta Almanya olmak üzere, Avusturya, Bulgaristan, İspanya, Polonya, Rusya ve Hollanda'daki, Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük zincir marketleri, yaş meyve sebze toptancılarının İnterfresh Eurasia Fuarı'nda Antalya'da buluşacağını kaydetti.

    İHRACATÇI BİRLİKLERİ DESTEKLİYOR

    Özer, fuara katılacak firmalara 28 Şubat tarihine kadar başvurmaları halinde yüzde 30 indirim, KOSGEB'den de ilk 50 metrekareye kadar, metrekare başına 150 TL finansal destek verileceğini aktardı. Murat Özer, "Fuar hem katılımcı hem de yurt dışı ziyaretçi açısından şimdiden büyüdü. Hedefimiz yurt dışı alım heyetlerini geliştirmek" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow