hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan adayı Böcek, Manavgat'ta

    Başkan adayı Böcek, Manavgatta
    expand

    Başkan adayı Böcek, Manavgat'ta

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, Manavgat'ı ziyaret etti.
    CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Manavgat'ta esnafı ziyaret etti. Vatandaş buluşmaları yapan Başkan Böcek, düzenlenen mitingde konuştu. İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Manavgat Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen ile birlikte ilk olarak Atatürk Caddesi'nde esnafı ziyaret eden Muhittin Böcek, sonrasında Manavgat Şoförler Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi.
    MESLEKTEN GELEN BİRİ SORUNLARIZI BİLİR
    Manavgat Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Muhittin Böcek, kendisinde uzun yıllardır şoförlük yaptığını belirterek bu mesleğin zor olduğu kadar oldukça da keyifli olduğunu söyledi. Taksicilerin, minibüsçülerin, otobüsçülerin, kamyoncuların her zaman yanında olduğunu ifade eden Muhittin Böcek, aday olduğu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilmesi halinde şoförlerin sorunlarına daha kapsamlı çözüm için çalışacağını bildirdi.
    Manavgat Şoförler Odası Başkanı Muammer Ünal, uzun yıllar şoförlük yapmış bir isim olan Muhittin Böcek ile yıllardır dirsek teması içinde olduklarını belirterek, çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyledi.
    AYRIŞMA DEĞİL; BİRLEŞME ZAMANI
    Muhittin Böcek, beraberindeki heyetle ardından Manavgat Cem Kültür Evinde, Alevi dernekleriyle bir araya geldi. Alevi Kültür Dernekleri Manavgat Şube Başkanı Rami Aslan, Pir Sultan Abdal Kültür Dernekleri Manavgat Şube Başkanı Aykut Altun ve dernek üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Muhittin Böcek, ülkemizde artık barış ve huzura ihtiyaç duyduklarını söyledi. İnsanları dini, mezhebi ya da cinsiyeti yönüyle kutuplaştırmanın bu milleti bölmek olacağını anlatan Başkan Böcek, bazı siyasi partilerin bu minvalde seçim çalışması yürüttüklerini, toplumu kutuplaştırarak yerel seçimleri genel seçim havasına sokmak istediklerini söyledi.
    Muhittin Böcek, son olarak ise Manavgat Yayla, Sanayi ve Emek mahalle sakinlerinin katıldığı mitingde konuştu. Muhittin Böcek, “Antalya'nın yarınları için çalışacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow