hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Böcek AESOB'un toplantısına katıldı

    Başkan Böcek AESOBun toplantısına katıldı
    expand

    Başkan Böcek AESOB'un toplantısına katıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) tarafından düzenlenen eğitim ve değerlendirme toplantısına katıldı. Antalya'yı ortak akılla yönetmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Böcek, “Önümüzdeki süreçte esnafımızla ilgili, esnaf odası başkanı arkadaşlarımızın talepleri doğrultusunda yapılması gereken ne varsa yapacağız" dedi.

    AESOB tarafından düzenlenen toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ticaret İl Müdürü Mesut İlter, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, oda başkanları ve AESOB yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Böcek toplantıda planlı, kurallı, kimlikli kent için çizilen yol haritasını ve esnaf sorunlarına yönelik çözüm planlarını anlattı.

    İÇİNİZDEN BİRİYİM

    Konuşmasına yeni yıla ilişkin dileklerini dile getirerek başlayan Başkan Böcek, “Bugün hem bir esnaf, hem bir köylü çocuğu, hem üretici yani içinizden birisi olarak huzurunuzdayım. Ben, sen yok, biz varız. 'Birlikte yaparız' düşüncesiyle yola çıktık. Geride kalan 9 aylık süre içerisinde ortak akılla Antalya'yı yönetmekle ilgili çalışmalar yaptık. Antalya'da 80 binin üzerinde üyesi olan AESOB'un 75 oda başkanı ve tüm üyeleriyle beraber çalıştayımızı yaptık. ATSO ile Yerel Yönetimler Zirvesi yaptık. Tarım Konseyi yaptık" dedi.

    DOĞRU OLANLARI YAPACAĞIZ

    Bu yıl Antalya'nın yerli yabancı 20 milyon turiste ev sahipliği yaptığını hatırlatan Başkan Böcek, “Yerli nüfusla birlikte 22 buçuk milyon kişiye başta Antalya Valimiz olmak üzere oda başkanlarıyla, sivil toplum örgütleriyle, tüm kurum kuruluşlarla, belediye başkanlarıyla, iktidarıyla muhalefetiyle hizmet etmek istiyoruz. Bu tabii ki çok kolay değil. Ama biz sizlerle beraber bu hizmetleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Gelen para 2 milyon 426 bin kişilik nüfusa göre geliyor ama gereken her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Antalyalılara ne söylediysek onları yapmaya gayret edeceğiz. Hiç kimse çekinmesin. Borç yiğidin kamçısıdır ama her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Biz doğru olanları yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

    2. ESNAF ÇALIŞTAYI DÜZENLENECK

    “Antalya için güzel olan şeyleri hep birlikte yapacağız" diyen Muhittin Böcek önümüzdeki günlerde AESOB ile bir çalıştay daha gerçekleştirerek esnafın derdine derman olacak çalışmaları yapacaklarını söyledi. Başkan Böcek, önümüzdeki süreçte otobüs ve taksici esnafı başta olmak üzere esnaf odası başkanlarının talepleri doğrultusunda yapılması gereken ne varsa yapılacağını kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow