hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Böcek, cami inşaatını inceledi

    Başkan Böcek, cami inşaatını inceledi
    expand

    Başkan Böcek, cami inşaatını inceledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike'de inşaatı yükselen Eroğlu Nuri Camii inşaatında incelemede bulundu. Başkan Böcek, 500 kişilik camiyi Ramazan ayı içerisinde bitirmeyi ve bayram namazına yetiştirmeyi planladıklarını söyledi.

    Finike'nin en güzel noktalarından birine inşa edilen Eroğlu Nuri Camisi'nde çalışmalar sona yaklaşıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ekibiyle birlikte Finike Limanı'nın üst kısmında yer alan ve sahile hakim bir konumdaki cami inşaatında incelemede bulundu.

    YÜZDE 80'İ BİTTİ

    Yüklenici firma yetkilileri çalışmalar hakkında Başkan Böcek'i bilgilendirdi. Osmanlı ve Selçuklu mimarisiyle, taştan ve hiç çimento kullanılmadan inşa edilen Eroğlu Nuri Camisi'ndeki çalışmanın yüzde 80 seviyesine geldiği belirtildi.

    Başkan Muhittin Böcek, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'nin de desteği ile çalışması hızla devam eden Eroğlu Nuri Camisi'nin Ramazan ayı içerisinde tamamlanacağı müjdesini verdi. Başkan Böcek, “Allah'ın izniyle camiyi bayram namazına yetiştirmeye çalışacağız. Müteahhidimizin parasını ödemeye devam ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

    Finike'nin siluetini de değiştiren Eroğlu Nuri Camii, 2400 metrekarelik parsel üzerinde 250 metrekare inşaat alanına sahip ve 500 kişilik. Cami alanı içerisinde 1 adet revak, 1 adet imaret, 1 adet şadırvan ve 1 adet abdesthane yer alıyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow