hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Böcek: Kırcami'de altyapı çalışmalarına başlayacağız

    Başkan Böcek: Kırcamide altyapı çalışmalarına başlayacağız
    expand

    Başkan Böcek: Kırcami'de altyapı çalışmalarına başlayacağız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kırcami bölgesinde yol ve altyapı çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

    Büyükşehir Belediyesi'nin şubat ayı olağan meclis toplantısında 162 gündem maddesinden komisyonlardan gelen 81’i için karar verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığındaki toplantıda grup sözcüleri, 2020 yılının başından beri ülkede meydana gelen felaketlerde ölenler ve şehitleri saygıyla andı. Mecliste grup sözcüleri ve Başkan Böcek, dün meydana gelen trafik kazasında yaralanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin önceki dönem başkanı Menderes Türel ve AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

    KIRCAMİ İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

    Mecliste Konyaaltı Sahil Projesi'nin işletme ihalesinin iptali de gruplarca değerlendirildi. AK Parti Meclis Üyesi Nafiz Tanır, Muratpaşa Belediyesi’nden gelen Kırcami bölgesindeki plan tadilatına itiraz etti. Tanır, imar planlaması tamamlanmadan, tadilat yapmanın yanlış olduğunu belirtti. Tanır'ın eleştirisine Böcek yanıt verdi. 20 yıldır mecliste Kırcami’nin konuşulduğunu hatırlatan Böcek, “Kırcami’de yol ve alt yapıyla ilgili çalışmalara başlayacağız. Bu, planla ilgili bir konudur. Kırcami’de yakında çalışmalara başlayacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow