hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Böcek Kumluca Belediyesi'ni ziyaret etti

    Başkan Böcek Kumluca Belediyesini ziyaret etti
    expand

    Başkan Böcek Kumluca Belediyesi'ni ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA)-ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kemer'in ardından Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Böcek, Kumluca ATASEM merkezinde incelemelerde bulundu.
    Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ilçe ziyaretlerine ara veren Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kemer Belediyesi'nin ardından Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nu ziyaret etti.  Ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nusret Bayar ve İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran da eşlik etti. Geçmiş Ramazan bayramının kutlandığı ziyarette Başkan Böcek, koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle kucaklaşamadıklarını belirterek, "Kucaklaşacağımız sarılacağımız günler yakındır. Korona önlemleri kapsamında sosyal mesafemizi koruyacağız. Halk sağlığımız için çok önemli" dedi. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu da ziyaretten mutluluk duyduğunu belirtti.
    ATASEM'İ ZİYARET ETTİ
    Başkan Böcek, belediye ziyaretinin ardından Kumluca Atatürk Sanat ve Eğitim Merkezi ATASEM'i ziyaret etti. Burada maske dikim atölyesini gezen Başkan Böcek, kursiyerlerle sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi'nin gıda yardımlarının yapıldığı bölümü de ziyaret eden Başkan Böcek, "Zor günlerde ihtiyacı olan vatandaşlarımıza tüm Antalyalılarla birlikte ulaşmaya çalıştık. Bu süreç birçok vatandaşımızı etkiledi. İnşallah birlikte atlatacağız" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow