hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Böcek raylı sistemde incelemelerde bulundu

    Başkan Böcek raylı sistemde incelemelerde bulundu
    expand

    Başkan Böcek raylı sistemde incelemelerde bulundu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 26 Nisan'da Meltem Bulvarı etabına başlanan raylı sistem projesinde alt yapı çalışmalarını inceledi. Başkan Böcek, Meltem etabındaki çalışmaların 2 ay içinde tamamlanacağını belirtti.

    Varsak'ı Otogar, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi ile şehir merkezine bağlayacak Büyükşehir Belediyesi 3'üncü Etap Raylı Sistem Projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Dumlupınar Bulvarı üzerindeki katlı kavşağın hizmete girmesinin ardından Meltem- Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi etabında çalışmalar başladı. Meltem etabında altyapı ve deplase çalışmaları gerçekleştiriliyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Meltem Bulvarı üzerindeki 3. Etap Raylı Sistem çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Böcek, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alırken, taksicilerle de bir süre ayaküstü sohbet etti.

    2 AY İÇERİSİNDE TAMALANACAK

    Antalya'nın 19 ilçesi ve 913 mahallesinde çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Göreve geldiğimiz gün itibariyle Kepez ilçemizden buraya kadar 3. Etap Raylı Sistem ile ilgili çalışmalarımızı hızla devam ettirdik. Bugüne kadar 560 milyon TL harcama yaptık. Akdeniz Üniversitesi için son derece önemli olan katlı kavşaklarımızı hizmete sunduk. 7 Haziran'da katlı kavşağımızın alt kısmını ise araçlarımıza açacağız. Üst geçidi yaptık açıldı, ancak 7 Haziran'da da alt kısmı tamamlıyoruz. 2 ay içerisinde de inşallah Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kadar olan bölümü tamamlamış olacağız" dedi.

    YAPILMASI GEREKENLERİ HIZLA YAPIYORUZ

    Meltem Mahallesi'nde raylı sistem çalışmaları esnasında kanalizasyon ve su giderlerini yenilediklerine dikkati çeken Başkan Böcek, "Zorlu pandemi sürecinde tabi ki bazı zorluklarımız var. Her zorluğa karşı da burada yapılması gerekenleri hızla yapıyoruz. Vatandaşlarımıza rahatsızlık verdik. Bu rahatsızlıktan dolayı vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Bu hizmetler yapılmazsa Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kadar gelemeyiz. Antalya'mızın en büyük ilçesi olan Kepez bölgesinden vatandaşlarımız raylı sistemle Antalya Eğitim ve Araştırma hastanemize gelecekler" diye konuştu.

    OTOGAR BÖLGESİ 6 AYDA TAMAMLANACAK

    Otogar bölgesindeki çalışmaların 6 ay içerisinde tamamlanacağını vurgulayan Başkan Muhittin Böcek, konuşmasını şöyle tamamladı:

    "Otogar da 6 ay içerisinde tamamlanacak ve otogarımıza da bütün vatandaşlarımız her bölgeden hafif raylı sitemimizle ulaşmış olacak. Yüklenici firma da gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow