hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Esen: Büyüklerimize ve hasta vatandaşlarımıza hizmet belediyemizden

    Başkan Esen: Büyüklerimize ve hasta vatandaşlarımıza hizmet belediyemizden
    expand

    Başkan Esen: Büyüklerimize ve hasta vatandaşlarımıza hizmet belediyemizden

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, 75 yaş üstü kronik hastalıkları olan, bakıma muhtaç, 75 yaş üzeri ve bakıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarını Konyaaltı Belediyesi olarak karşılayacaklarını açıkladı.
    Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, koronavirüs tehdidine karşı Konyaaltı Belediyesi olarak gerekli tedbir ve önlemleri aldıklarını söyledi. Başkan Esen, çok önemli olmadıkça vatandaşları evden çıkmamaları konusunda uyardı. Başkan Esen, “Konyaaltı Belediyesi olarak kronik hastalıkları olan, bakıma muhtaç, 75 yaş ve üzeri yalnız yaşayan vatandaşlarımızın raporlu ilaçları, evde bakım, gıda ve sağlık kontrolleri başta olmak üzere tüm ihtiyaçları belediyemiz tarafından karşılanacaktır. Bu konuda vatandaşlarımız 0 242 245 55 15'nolu telefonla bizlere ulaşabilir" dedi.
    ONLİNE BELEDİYE HİZMETLERİ
    Başkan Semih Esen, vatandaşların bazı işlemleri belediye gelmeden evden online olarak da gerçekleştirebileceklerini belirtti. Başkan Esen, e-imar sorgusu, nöbetçi eczane sorgulama, whatsapp üzerinden dilekçe verme, istek ve şikayetlerini online yapabileceklerini kaydetti.
    NİKAHLARA MİSAFİR KISITLAMASI
    Başkan Esen, Konyaaltı Belediyesi'nde nikah işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara yönelik koronavirüs salgını nedeniyle birtakım kısıtlamaya gittiklerine dikkat çekerek, “Nikah başvuruları telefonla randevulu alıyoruz. Belediye salonumuzda nikahı kıyılacak çiftlerimiz randevulu ile nikah işlemi için direkt nikah salonumuza geçecek. Nikah işlemlerinde çiftimiz, anne-baba ve şahitlerimiz olacak. Başka misafir almıyoruz. Halkımızı bu konuda anlayışlı olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow