hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Esen, KONYSİAD'ın konuğu

    Başkan Esen, KONYSİADın konuğu
    expand

    Başkan Esen, KONYSİAD'ın konuğu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin (KONYSİAD) çevrimiçi toplantısına konuk olan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, devam eden projeler ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

    Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, KONYSİAD'ın 12. Çevrimiçi Toplantısı'nın konuğu oldu. Belediyenin çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi veren Başkan Esen, üyelerin sorularını da yanıtladı. Semih Esen, pandemi sürecinde hizmet önceliklerini değiştirdiklerini dile getirdi. İnternet üzerinden alışverişlerin pandemi döneminde daha çok tercih edildiğini belirten Esen, bu durumdan olumsuz etkilenen esnafın bir nebze de olsa elini güçlendireceği yeni bir uygulamayı hayata geçirmeye hazırlandıklarını söyledi.

    Esnafın internet üzerinden hiçbir komisyon ödemeden ürününü satabileceği 'Konyaaltı Esnafım' projesi hakkında bilgi veren Semih Esen, "İlk etapta ilçemizdeki 1947 esnafın tespitini yaptık. Esnafın iletişim bilgileri, yol tarifleri, varsa internet sitelerini uygulamaya yükledik. İkinci etapta ise esnafın satışını yaptığı ürünleri fotoğraflarıyla sisteme yükleyecek ve ürünleri satışa hazır hale getireceğiz. Şubat ayı başında kullanılabilir hale gelecek olan bu uygulamayla esnafımızı yüksek komisyonlar ödedikleri internet sitelerine de mahkum olmaktan kurtaracağız. Esnafımız ücret ödemeden internet üzerinden satış yapabilme imkanına kavuşacak" diye konuştu.

    HAYATPARK, YENİ YAŞAM MERKEZİ OLDU

    HayatPark hakkında da bilgi veren Semih Esen, “Sulama ve elektrik altyapısı yenilenerek, alan daha da yeşillendirildi. 5 tenis kortunun altyapısının yanı sıra ışıklandırılmasını da güçlendirdik" dedi. İlk olarak iki kafenin hizmete açılacağı bilgisini veren Başkan Esen, ekiplerin hummalı bir çalışma sürdürdüğünü belirtti. Esen, “Kuzeyde kültür, etkinlik ve nikah salonu olacak ve yine otizmli çocuklar için bir eğitim merkezi olacak. Tenis kortları, dinlenme alanları, otopark, yeşil alan ve kafelerin yer alacağı HayatPark'ta aileler çocuklarıyla huzur ve güven içinde gezebilecekler" dedi.

    KONYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Kaplan ise Başkan Semih Esen ile göreve geldikleri ilk günden bu yana iletişim halinde olduklarını söyledi. Kaplan, toplantıdaki paylaşımları dolayısıyla Başkan Esen'e teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow