hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Esen: Okullara desteğimiz sürüyor

    Başkan Esen: Okullara desteğimiz sürüyor
    expand

    Başkan Esen: Okullara desteğimiz sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi okullarda başlattığı bakım ve onarım çalışmalarına eğitim döneminde de hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda peyzaj düzenlemesi, boya, bakım-onarım ve genel temizlik çalışması yapılıyor.

    Konyaaltı Belediyesi Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Park Bahçeler müdürlükleri işbirliğiyle okullarda yeni eğitim-öğretim yılı öncesi başlatılan boya, bakım-onarım ve genel temizlik çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Hurma Ortaokulu'nda yürütülen çalışmalar kapsamında sınıflarda pencereden sıraya, okul tahtasından masaya ayrıntılı temizlik yapıldı. Okul bahçesine yeni bank ve piknik masaları yerleştirildi. Ağaçlandırma çalışması ve peyzaj düzenlemesi yapıldı. Okul bahçesine oyun sahası çizgisi çizildi.

    Okullarda fiziki koşulları daha iyi noktaya taşıyabilmek adına belediye olarak büyük gayret içinde olduklarını ifade eden Başkan Semih Esen, yeni eğitim öğretim yılı içinde özellikle kırsal kesimde yer alan okullarda peyzaj düzenlemesi, boya-badana ve temizlik yaptıklarını söyledi. Okul yönetimi ve ailelerin bu çalışmalardan son derece memnun olduklarını ifade eden Semih Esen, Hurma Ortaokulu'nda ekiplerin birçok kalemde çalışma yürüttüğünü kaydetti. Eğitim öğretime bu yıl başlayan bu okulda bahçe ağaçlandırması yaptıklarını dile getiren Semih Esen, okul bahçesine, öğrenci ve öğretmenlerin oturup dinlenebilecekleri bank ve piknik masası yerleştirdiklerini, bunun yanı sıra oyun sahası çizgisi ve genel temizlik yaptıklarını söyledi.

    Gelen talep üzerine bu çalışmalara aralıksız devam edeceklerini dile getiren Esen, öğrenci, öğretmen ve veli taleplerine her zaman öncelik tanıdıklarının altını çizdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow