hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Esen, taksi direksiyonunda

    Başkan Esen, taksi direksiyonunda
    expand

    Başkan Esen, taksi direksiyonunda

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, Toros Mahallesinde Cihan Taksi Durağını ziyaret etti. Bir taksinin direksiyonuna geçen Başkan Esen, taksi şoförleriyle hem sohbet etti, hem de yaşadıkları sorunlara bizzat tanık oldu.

    Zaman zaman taksi esnafını ziyaret eden, onların istek ve şikayetlerini dinleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, son olarak Toros Mahallesinde Cihan Taksi Durağını ziyaret etti. Taksiciler tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Semih Esen “Konyaaltı'nda halkına hizmet eden tüm esnafımız gibi taksici kardeşlerimizle de sürekli temas halindeyiz. Kendilerini ziyaret ederek hem kentimiz hakkında sohbet ediyor hem de istek ve şikayetlerini dinliyorum. Onlar da bizi misafirperverce konuk ediyor. Taksici arkadaşlarıma işlerinde kolaylıklar ve bol kazançlar diliyorum" dedi.

    Ardından bir taksinin direksiyonuna geçen Başkan Esen, taksici esnafıyla hem kenti gezdi, hem de onların yaşadıkları sorunlara bizzat tanık oldu. Başkan Esen, “İşleri gereği vatandaşla birebir iletişim halinde olan taksiciler, ülkenin nabzını tutan kimselerdir. Konyaaltı Belediyesi olarak bizler her zaman esnafımızın yanındayız" diye konuştu.

    Cihan Taksi Durağı esnafı da Başkan Semih Esen'in yapmış olduğu ziyaretten son derece memnun olduklarını belirterek, kendisine teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow