hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Esen'den 'çocuk festivali' sürprizi

    Başkan Esenden çocuk festivali sürprizi
    expand

    Başkan Esen'den 'çocuk festivali' sürprizi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi Gürsu ve Uncalı çocuk kreşlerinde karne heyecanı yaşayan öğrencileri tebrik eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, öğrencilerin keyifli bir sömestir tatili geçirmeleri için 18 Ocak Cumartesi günü Konyaaltı Çocuk Festivalinin startını vereceklerini söyledi.
    Konyaaltı Belediyesi Gürsu ve Uncalı çocuk kreşlerinde minik öğrenciler sömestir tatiline başladı. Kreşlerde düzenlenen törenle karnelerini alan öğrenciler, şimdiden tatil planı yapmaya başladı. Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde ve diğer tüm okullarda karne alan öğrencileri tebrik ettiğini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, öğrencilere bir de sürprizleri olduğunu söyledi.
    18 Ocak Cumartesi günü Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezinde Konyaaltı Çocuk Festivalinin startını vereceklerini ifade eden Başkan Esen, bilim, sanat ve birbirinden renkli etkinliklerin yer alacağı bu festival ile öğrencilerin gün boyu gönüllerince eğlenebileceğini kaydetti.
    Başkan Esen, “26 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek Konyaaltı Çocuk Festivalimize tüm öğrenci ve velilerimizi bekliyoruz. Ben şimdiden tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin sağlık ve huzur dolu bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow