hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Esen'den komutanlara ziyaret

    Başkan Esenden komutanlara ziyaret
    expand

    Başkan Esen'den komutanlara ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanı Kıdemli Albay Kamil Ömer Erselcan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Albay Sezai Özkurt ve Deniz Komutanı Deniz Albay Gökhan Göktaş'ı makamlarında ziyaret etti.
    Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, denizlerde güvenliği sağlayan Sahil Güvenlik komutanlıklarına ziyarette bulundu. Başkan Esen, Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanı Kıdemli Albay Kamil Ömer Erselcan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Albay Sezai Özkurt ve Deniz Komutanı Deniz Albay Gökhan Göktaş'ı makamlarında ziyaret etti.
    Semih Esen, “Denizlerimiz nefes kadar vazgeçilmez bizim için. Denizlerimize baktığımız zaman deniz kirliliğinin yüzde 70'i karadan geliyor. Denizden gelen kirlilik ise yüzde 30. Konyaaltı Sahili'ne kıyısı olan ilçemiz, Antalya'nın, belki de Türkiye'nin en şanslı konumuna sahip. Antalya'da biz yerel yöneticiler denizlerin temizliği konusunda son derece titiz davranıyoruz. Çok sayıda mavi bayrak almış sahile sahibiz. Sahil Güvenlik komutanlıklarımız da bu anlamda son derece hassas çalışıyor. Göreve başladığım ilk günlerde ziyaretleriyle bana desteklerini bildiren komutanlarımıza bu gün iade-i ziyarette bulunmak istedim" dedi.
    Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanı Kıdemli Albay Kamil Ömer Erselcan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Albay Sezai Özkurt ve Deniz Komutanı Deniz Albay Gökhan Göktaş ise ayrı ayrı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow