hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Hamamcıoğlu'nun 23 Nisan mesajı

    Başkan Hamamcıoğlunun 23 Nisan mesajı
    expand

    Başkan Hamamcıoğlu'nun 23 Nisan mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MAKİNA Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99'uncu yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

    MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, TBMM'nin kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 23 Nisan'ın Türk milletinin iradesini temsil eden Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği gün olduğunu söyledi. Anlam ve önemi büyük olan TBMM'nin kurulduğu bu günün, bağımsızlık bilincinin yeni nesillere aktarılması açısından çocuklara armağan edilmesinin ayrıca anlamlı olduğunu kaydeden Başkan Hamamcıoğlu, şunları kaydetti:

    "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyanın birçok ülkesinden çocukların katıldığı uluslararası bir bayramdır. Yarınlarımızın en büyük güvencesi olan çocuklarımızı, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, toplumumuzun her alandaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, çağdaş düşünceli insanlar olarak yetiştirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle bu bayramı çocuklarımıza armağan eden Atamızı bir kez daha minnetle anıyoruz. Barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin simgesi olan çocuklarımıza güzel bir gelecek umuduyla milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlar, son günlerde gerilen toplumumuzun bir an önce normalleşerek, birlik ve beraberlik içerisinde, toplumsal barışın hakim olduğu bir ortamda yaşamasını temenni ederim."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow