hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Hamamcıoğlu'nunun yeni yıl mesajı

    Başkan Hamamcıoğlununun yeni yıl mesajı
    expand

    Başkan Hamamcıoğlu'nunun yeni yıl mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MAKİNA Mühendisleri Odası (MMO)Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

    Başkan Ayşen Hamamcıoğlu mesajında, 2020 yılının tüm meslektaşlarına, Antalya'ya, Türkiye'ye ve tüm dünyaya güzellikler getirmesini diledi. MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

    "Yeni bir yıla daha merhaba derken, aynı zamanda birçok anıyı ve sevinci de geride bırakıyoruz. Önümüzdeki yıl bize yeni umutlar vaat ediyor. Sevinçlerin katlanarak çoğalacağı bir yılı arzuluyor, hayalini kurduğumuz geleceği yaşamak için üzerimize düşen sorumluluklardan fazlasını almamız gerektiğini düşünüyorum. Yeni yılda birbirimize karşı daha yardımsever, anlayışlı, hoşgörülü ve işbirlikçi olmamız bunun en büyük adımı olacaktır. Toplumumuzun tüm kesimleriyle birlikte, el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek bizi aydınlık geleceğe taşıyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılınızı kutluyor,2020 yılının tüm meslektaşlarıma, Antalya'mıza, Ülkemize ve tüm dünyaya güzellikler getirmesini temenni ediyorum."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow