hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Tütüncü, gençlerle buluşuyor

    Başkan Tütüncü, gençlerle buluşuyor
    expand

    Başkan Tütüncü, gençlerle buluşuyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Gençlik Buluşmaları kapsamında Neriman-Erol Yılmaz Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

    Kepez Belediyesi'nin gençlere yönelik en önemli projelerinden biri olan 'Kepez Gençlik Buluşmaları' ilçedeki okullarda tüm hızıyla devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 'Kepez Gençlik Buluşmaları' kapsamında Neriman-Erol Yılmaz Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Okul bahçesinde öğrenciler tarafından alkışlarla karşılanan Başkan Tütüncü, öğrenci orkestrasının da mini konserine konuk oldu. Okulun şeref defterini imzalayan Tütüncü, daha sonra gençlerle bir araya gelmek için toplantı salonuna geçti.

    'BAŞKANLIK MESLEK DEĞİL, GEÇİCİ BİR GÖREV'

    Gençlere özgeçmişi hakkında bilgi veren Tütüncü, belediye olarak önceliklerinin hemşehrilerine hizmetin en iyisini götürmek olduğunu söyledi. Antalyalılar için hizmetin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ve siyaset kariyeri takdirini de Antalyalılara bıraktığını belirten Tütüncü, belediye başkanlığının bir meslek değil, geçici görev olduğunu sözlerine ekledi.

    Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Kimi öğrenci şiirden hoşlanıp hoşlanmadığını sorarken, kimisi de kariyer planlamasını sordu. Yaklaşık bir saat süren ve soru-cevap şeklinde devam eden Kepez Gençlik Buluşmaları, günün anısına öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

    Kepez Belediyesi'nin Gençlik Buluşmaları, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı boyunca farklı okullarda devam edecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow