hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Tütüncü, Kafeler Caddesi'ndeki çalışmaları denetledi

    Başkan Tütüncü, Kafeler Caddesindeki çalışmaları denetledi
    expand

    Başkan Tütüncü, Kafeler Caddesi'ndeki çalışmaları denetledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Antalya'nın en prestijli caddesine dönüştürülecek olan Kültür Kafeler Caddesi'nde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledi.

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, haftasonu sokak kısıtlamasında çalışmalarını sürdüren belediye ekiplerini denetledi ve çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Tütüncü, üniversite öğrencilerine yönelik işletmelerin yoğun olarak bulunduğu Kültür Mahallesi'ndeki, Kafeler Caddesi'ni gezdi. Kültür Kafeler Caddesi düzenlemesi kapsamında gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Tütüncü, "Kısıtlama günlerinde de bize durmak yok. Arkadaşlarımız harıl harıl çalışıyorlar. Kültür Kafeler Caddesi asfaltlanıyor. Bu güzel mahalle, Kepez bambaşka günlere kanatlanıyor. Kısa bir süre sonra Kafeler Caddesi'nin görüntüsü çok daha muhteşem olacak. Yakında buralar cıvıl cıvıl olacak" dedi.

    TÜTÜNCÜ'YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

    Başkan Tütüncü, incelemeler sırasında balkon ve pencerelerde bulunan vatandaşlarla da sohbet etti, hal hatır sordu. Gezi sırasında bir vatandaşın, "Başkanım gece gündüz 24 saat çalışıyorsunuz. Böyle bir zamanda çalışıyorsunuz. Sizi tebrik ediyorum. Allah yardımcınız olsun. Çok teşekkür ederiz" sözleri üzerine Başkan Tütüncü, "Her şey sizin için. Sizi sevdiğimiz için" yanıtını verdi.

    Kepez Belediyesi'nin Kültür Kafeler Caddesi 3805 sokakta başlattığı cadde düzenlemesi kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından iki yönlü trafik akışını koruyan bir proje hazırlanmıştı. Mevcut asfaltın iş makineleriyle kazılarak kaldırıldığı caddeye 900 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde konforlu bir yol inşa edildi. Kaldırımlar, baskı beton granit küptaş, bazalt plak, bazalt bordür kombinasyonu ve engelli yürüyüş yolu çizgilerinin de ilave edildiği caddeye 101 adet ağaç dikildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow