hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Tütüncü'den yeni yıl mesajı

    Başkan Tütüncüden yeni yıl mesajı
    expand

    Başkan Tütüncü'den yeni yıl mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajda  2020 yılını koronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle daha farklı şartlarda yaşandığını söyledi, "Kepezli vatandaşlarımızın sağlığının bize emanet edildiği bilinciyle bütün devlet kurumlarımızla tam bir işbirliği içerisinde çalışarak salgının etkisini ortadan kaldırmaya yönelik her türlü koruyucu önlemleri almanın gayreti içinde olduk" dedi. Başkan Tütüncü'nün yayımladığı mesaj şöyle;
    "Kendi ürettiğimiz maskeleri ve dezenfektanımızı tüm ilçemize dağıtarak ilçe sakinleriyle tek yürek olduk ve vatandaşlarımıza sağlıklı bir ortam sağlayarak örnek bir çalışma sergiledik.
    Salgının yoğun olarak sürdüğü ve sokağa çıkma kısıtlamasının bulunduğu günlerde de arkadaşlarımız özellikle temel belediyecilik faaliyetleri kapsamında 2020 yılı hedeflerini gerçekleştirebilmek ve vatandaşlarımıza hizmet etmenin verdiği şevkle ve heyecanla çalışmalarını ara vermeden sürdürdüler.
    Kepez'i 'Marka Şehir' yapmak, sadece 'modern' değil aynı zamanda 'model' bir ilçe, yepyeni çehresiyle katma değeri yüksek bir Kepez hedefi kapsamında şehirleşen mahallelerimizin yollarını konforlu hale getirirken, kent içi ulaşımını rahatlatan ve Antalya'nın mahallelerini birbirine kavuşturan devasa bulvarları vatandaşlarımızla buluşturduk.
    2020 yılında hemşerilerimize, doğa ile buluşabilecekleri yeni alanları üretmeye de devam ettik. 2020 yılında Kepez'in yeşil belediyeciliği, çevreci belediyeciliği adına en önemli kazanımlarımızdan biride tarımda yeni bir farkındalığın oluşturulması ve atıl haldeki alanların kazandırılması oldu.
    2020 yılına damgasını vuran diğer önemli hizmetlerimizden biride 4 adet kütüphaneyi şehrimize armağan edecek çalışmaları gerçekleştirmiş olmamızdır. 24 saat ve 7 gün boyunca açık olacak bir kütüphane ve aynı zamanda edebiyat müzesi olan Cemil Meriç Müze Kütüphanesi bunların içinde en özel olanıdır.
    Devletimizin bu salgını ülkemizin en az zararla atlatması için aldığı tedbirlere, milletimizin dayanışma ruhu ile verdiği desteklerle COVİD-19 salgınının inşallah 2021 yılında etkisini kaybedeceğine olan inancım tamdır.
    Siz değerli hemşehrilerimizden virüs tehlikesine karşı dikkatli olmalarını, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada uymalarını diliyorum.
    Biz, kendisiyle yarışan, yaptıklarını asla yeterli görmeyen bir belediyeyiz. Hemşehrilerimiz, hizmetin en güzelini hak ediyor ilkesiyle 2021 yılında da, bundan önceki yıllarda olduğu gibi, yılmadan, yorulmadan ve ilk günkü heyecanımızla, doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. Yeni yılla birlikte yeni umutlarla yeni hedeflere doğru kararlılıkla ilerlemeyi sürdüreceğiz.
    2021 yılının Kepez ve Kepezlilerin kazanacağı, ülkece birlik ve beraberliğimizin daha da güçleneceği ve COVİD-19 salgınının ülkemiz gündeminden çıktığı, umutlarımızın gerçekleştiği bir yıl olmasını temenni ediyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow