hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Tütüncü'nden Öğretmenler Günü mesajı

    Başkan Tütüncünden Öğretmenler Günü mesajı
    expand

    Başkan Tütüncü'nden Öğretmenler Günü mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Tütüncü'nün mesajı şöyle;

    "Üzerimizde büyük emekleri olan kıymetli tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum. Öğretmenlerimiz bizleri hayata bağlayan, geleceğe taşıyan anne ve babamızdan sonra hayatımızın en kutsal varlıklarıdır.

    Bu kutsal ve onurlu görevi, önce insan felsefesiyle her şartta özveriyle yerine getiren öğretmenlerimiz, Türk çocuklarını milli ve manevi değerlerle donatarak, en iyi şekilde yetiştirmenin, Türk Milletini ve Türkiye Cumhuriyetini, dünya devletleri arasında saygın ve onurlu bir konuma yükseltmenin gayreti içerisindedirler.

    Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, eğitim ve öğretimin ülke kaderinde oynadığı rolü çok iyi değerlendirmiş, ülkemizi muasır medeniyet seviyesine ulaştıracak anlayış ve gücü öğretmenlerde bulmuştur.

    Öğretmenler, tarih boyunca dünyanın neresinde olurlarsa olsun bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuştur.

    Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olan ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, emekli, öğretmenlerimize sağlık ve esenlikler, çalışan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Bütün öğretmenlerimizin ellerinden saygıyla, hürmetle öpüyorum. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow