hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Uysal fahri üye oldu

    Başkan Uysal fahri üye oldu
    expand

    Başkan Uysal fahri üye oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Genç İş İnsanları Derneği'nin (ANTGİAD) yeni yönetim kurulunun ziyaretinde derneğin fahri üyesi oldu.

    Osman Sert başkanlığındaki ANTGİAD Yönetim Kurulu, Başkan Uysal'ı makamında ziyaret etti. Ocak ayı içinde gerçekleştirdikleri olağan genel kurulla ANTGİAD'ın yeni yönetim kurulunun belirlendiğini aktaran Sert, dernek projeleri hakkında bilgi verdi.

    Antalya'da genç iş insanlarının sivil toplum kuruluşları üzerinden toplumsal sorumluluk almasının önemli olduğunun altını çizen Başkan Uysal, "ANTGİAD ve Muratpaşa Belediyemiz arasında geçmişten bugüne uzanan bir işbirliği var. Bu işbirliği artarak devam edecek. Genç kuşak iş inşaları olarak sizlerle beraber olmaktan çok memnunum. Sizin fikirleriniz sadece Muratpaşa Belediyemiz için değil Türkiye'nin geleceği, toplumsal kalkınmamız için çok önemli" diye konuştu.

    ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sert, ziyaretin sonunda Başkan Uysal'a dernek rozeti takıp fahri üyelik belgesi verirken günün anısına bakır işlemeli Türk kahvesi fincan takımı hediye etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow