hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Uysal, keşkek gününe katıldı

    Başkan Uysal, keşkek gününe katıldı
    expand

    Başkan Uysal, keşkek gününe katıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Bayındır Mahallesi'nde düzenlenen keşkek gününe katıldı.

    Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Bayındır Mahallesi'nde geleneksel olarak düzenlenen keşkek gününe katıldı. Ev sahipliğini Mahalle Muhtarı Hasan Zorlu ve Muratpaşa Belediyesi'nin yaptığı günde Muratpaşa Muhtarlar Derneği Ahmet Akcan başta olmak üzere Meltem, Memurevleri, Soğuksu, Sedir mahallelerinin sakinleri, muhtarlar ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve siyasi partilerin yöneticileri katıldı.

    Önceden mahalle muhtarlığının yanında kurulan kazanlarda kaynatılan ve hazırlanan keşkekler nohut yemeğiyle birlikte mahallenin kadınları tarafından konuklara ikram edilirken Başkan Uysal da sıraya girerek keşkek aldı.

    Mahalle sakinleriyle fotoğraf çektiren Başkan Uysal, “Bayındır Mahalle Muhtarlığımız, bize bir vesile oluşturuyor ve buluşuyoruz. Aslında biz beraber olmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyoruz. Her milli bayramımızı, her dini bayramımızı her özel günümüzü bir fırsata çeviriyor birlik, beraberlik, kardeşlik için. Muratpaşa'mızda her şey böyle yürüyor. Ne mutlu bize. Bir gün bütün Türkiye, Muratpaşa olsun" dedi.

    Başkan Uysal, konuşmasının ardından aynı sofrada buluştuğu mahalle sakinleriyle sohbet etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow