hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Uysal, metreyle asfaltın kalınlığını ölçtü

    Başkan Uysal, metreyle asfaltın kalınlığını ölçtü
    expand

    Başkan Uysal, metreyle asfaltın kalınlığını ölçtü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Gebizli Mahallesi'nde başlayan ikinci etap cadde ve sokak yenileme çalışmalarını incelemesi sırasında dökülen asfaltın kalınlığını metreyle ölçtü. Çalışmaları titizlikle denetleyen Başkan Uysal, ilçenin yüzde 80'inde cadde ve sokakların yenilendiğini söyledi.

    Başkan Uysal, 10 bine yaklaşan nüfusu bulunan Gebizli Mahallesi'nde başlayan ikinci etap cadde ve sokak yenileme çalışmalarını denetledi. Hafta başı mahallede eski asfaltın sökümünü gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallede sıcak asfalt serilmesine geçerken Başkan Uysal, inceme sırasında dökülen asfaltın kalınlığını metreyle ölçtü. Uysal, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, covid-19 salgınına rağmen hizmetlerinin devamlılığını da sağladıklarını ifade etti. Salgının yayılımını en aza indirmek için genelgeler uyarınca Muratpaşa Belediyesi'nde de uzaktan, dönüşümlü esnek çalışma ve idari izin uygulamalarının devreye alındığını hatırlatan Başkan Uysal, "İşlerimizi aksatmamak için büyük bir mücadelenin içindeyiz" dedi.

    Bu çerçevede Muratpaşa'da cadde ve sokak yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerine dikkat çeken Başkan Uysal, bu çalışmaların Muratpaşa'nın yüzde 80'inde tamamlandığını söyledi. Üstelik tüm bu çalışmaların belediyenin kendi tesislerinde ürettiği asfaltla gerçekleştirildiğini belirten Başkan Uysal, "Şu an Gebizli mahallemizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. En geç önümüzdeki yıl Muratpaşa'mızın kalan yüzde 20'lik bölümünde çalışmaları tamamlamak istiyoruz. O yüzden, şartlar ne olursa olsun çalışmalarımızı sürdürmeye gayret ediyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow