hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Uysal'dan 'Sandıkta birleşelim' çağrısı

    Başkan Uysaldan Sandıkta birleşelim çağrısı
    expand

    Başkan Uysal'dan 'Sandıkta birleşelim' çağrısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimlere ilişkin yayınladığı mesajda, "Önümüzdeki süreçte yine çok verimli, ihtiyacımız olan bütün kaynakları sizlere, komşularımıza döndürmeye gayret eden çalışmalar içerisinde olacağız. 31 Mart'ta sandıkta birleşelim ve birlikte başarmaya devam edelim" dedi.

    Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 31 Mart Pazar günü Muratpaşa'da 357 bin 18 seçmenin 1066 sandıkta oy kullanacağını belirtti. Başkan Uysal, sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajda, 5 yıllık çalışma dönemini özetledi, yeni döneme ilişkin vizyonu ortaya koydu ve seçim sürecini değerlendirdi.

    Başkan Uysal, mesajında, özetle, şu ifadeler yer verdi:

    "Sevgili komşularım, 5 yıllık bir çalışma dönemini geride bıraktık. Bu sürede, ilçemizin bütün olanaklarını, vergilerimizi hepsini halkımıza, sizlere, komşularımıza döndürmeye gayret ettik. Değerli alanları halka açtık. Her şeyimizi kendimiz ürettik. Her kuruşumuza dikkat ettik. Önümüzde ki süreçte de bunları geliştirerek sürdürmek istiyoruz. Çok teşekkür ediyorum, siz bize ilçemizi emanet ettiniz. Biz de size kalbimizi verdik, gönlümüzü verdik, emeğimizi verdik. Önümüzde ki süreçte yine çok verimli ihtiyacımız olan bütün kaynakları sizlere komşularımıza döndürmeye gayret eden çalışmalar içerisinde olacağız. Bir seçim dönemini geride bıraktık. Kimseyi incitmemeye gayret ettik. Bize yönelik saldırıları yargıya havale ettik. Nasıl olsa komşularımız ile biz birbirimizi biliyoruz dedik. Hep barışçıl kalmaya ilçemizin iklimini bozmamaya, ilçemizin kalitesine, seviyesine hep uygun davranmaya dikkat ettik. 31 Mart'ta sandıkta birleşelim ve birlikte başarmaya devam edelim."

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow