hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Uysal'ın esnaf ziyaretleri

    Başkan Uysalın esnaf ziyaretleri
    expand

    Başkan Uysal'ın esnaf ziyaretleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Işıklar Caddesi'nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde, yeni dönemde Muratpaşa'nın dijital turizm stratejisini oluşturarak ilçenin turizm gelirini yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi.
    Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya'nın tarihi kent merkezi Kaleiçi'nin hemen üst tarafında bulunan Işıklar Caddesi ve Gençlik Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti. Antalya'nın en işlek caddesinde esnafın ve mahalle sakinleriyle konuşan Başkan Uysal, yeni dönemde ilçenin turizm gelirlerini yükseltmeye yönelik dijital turizm stratejisini anlattı. 
    Başkan Uysal, yeni dönemde, akıllı şehircilik uygulamaları ve dijital teknolojileri kullanarak geleceğin Muratpaşa'sını tasarlayacaklarını söyledi. Akıllı şehircilik uygulamalarını kent yaşamını kolaylaştırmak kadar Muratpaşa'nın turizm gelirlerini yükseltmek amacıyla da kullanacaklarını belirten Başkan Uysal, “Bu alanda öne çıkan projelerimiz dijital turizm tanıtımı ve interaktif kiosklar olacak" dedi.
    Yeni dönemde Muratpaya'yı sahip olduğu değerlerle uluslararası turizm pazarında aranan, sorulan ve ziyaret edilen bir destinasyon haline geleceğini ifade eden Ümit Uysal, yeni dönemin çalışmasıyla ilgili şunları söyledi:
    “Antalya'nın tarihi kent merkezi Kaleiçi gibi çok önemli değere sahip Muratpaşa'mıza Haşim İşcan ve Balbey mahallerimizin kültürel miraslarını da ekleyerek ziyaret edilebilir, keşfetmeye açık ve güvenli bir destinasyon olduğunu hedef pazarlara anlatacağız. Dijital pazarlama, kullanıcı deneyimi ve yerel deneyim pazarlama standartları geliştirerek hedef pazarlarda seyahat ve karar verme alışkanlıkları sürecine Muratpaşa olarak dahil olacağız".
    Dünyada turizm amaçlı seyahat eden kitle içinde artık gittikleri kentlerin ruhunu paylaşmak, şehrin yerlisi gibi hareket edip kenti deneyimlemek isteyen büyük bir grubun bulunduğunu anlatan Ümit Uysal, “Keşfetme ve merak duygularıyla seyahat eden bu kitleyi Muratpaşa'mıza gelip pazarlarımızı gezeceği, esnafımızdan alışveriş yapacağı bir dönemin kapısını arılıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow