hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Uysal'ın pandemi desteğine mini konserli teşekkür

    Başkan Uysalın pandemi desteğine mini konserli teşekkür
    expand

    Başkan Uysal'ın pandemi desteğine mini konserli teşekkür

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - YENİKAPILILAR Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi müzisyenler, pandemi sürecinde, verdiği destek ve yaptığı yardımlardan dolayı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a, canlı müzik performanslarıyla teşekkür etti.
    Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yenikapılılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Battal Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarete enstrümanları ile gelen Yenikapılılar, pandemi sürecinin, sokağa çıkma yasağı ve kısıtlama uygulandığı döneminde, Haşim İşcan, Gençlik, Zerdalilik ve Sinan mahallerine yapılan yardım ve destekler dolayısıyla Başkan Uysal'a, canlı müzik performanslarıyla teşekkür etti. 
    Yenikapılılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, canlı müzik performansları ile Başkan Uysal'ın iki gün önceki doğum gününü de kutladı. Yenikapılılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği müzisyenleri, Antalya için klip yapmak istediklerini de söyledi. 
    Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, belediye olarak, dernek müzisyenlerinin yapacağı klibe teknik destek vereceklerini söyledi. 

    FOTOĞRAFLI


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow