hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Belediyecilik fuarı ve ödülleri tek çatı altında

    Belediyecilik fuarı ve ödülleri tek çatı altında
    expand

    Belediyecilik fuarı ve ödülleri tek çatı altında

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi ve Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması ödüllerinin, bu yıldan itibaren Antalya City Expo- Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı kapsamında düzenleneceğini açıkladı.

    Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması ödülleri, Antalya City Expo- Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı kapsamına alındı. Kepez Belediyesi ve AKBB Başkanı Hakan Tütüncü, AKBB Olağan Meclis Toplantısında Belediyecilik Fuarı ve ödüllerinin tek çatı altına toplandığını açıkladı.

    Sadece stant açma ve katılımcı olarak değil, belediye çalışanlarının buraya gelip belediye teknolojileriyle buluşmaları noktasında yüksek katılım beklediklerinin altını çizen Tütüncü, “Buna benzer birlikler bu fuarı birkaç kez yapıp devamını getiremedi. Bildiğiniz gibi ihtisas fuarı olan bu fuarın yaşaması ve ileriye gitmesi, hepimizin ortak duyduğu heyecanla ilgili" diye konuştu.

    Bu yıl tecrübe paylaşımı konusunda güzel buluşmalar olacağını belirten Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü;

    “Eğlence yönü de olan, tecrübe paylaşımlarıyla bizlere yeni ufuklar açan bir fuar hazırlıyoruz. Proje yarışmamızda başvuru süresi sona erdi. Jüri üyeleri toplantı ve değerlendirmelerini yapıyor. Enerjiyi bölmeyelim ve ikisini aynı anda yapalım diye düşündük. Görkemli geçen ödül törenimizi fuar kapsamına aldık. Dolu dolu bir fuar hazırlıyoruz. Belediye başkanı arkadaşlarımızdan ve belediye bürokratlarından gelmelerini talep ediyorum. Ben her fuarda yeni şeyler öğreniyorum ve belediyeme yenilikler kazandırıyorum. Bunun gerçekten faydaları var."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow