hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Belediyeden öğrencilere ücretsiz çorba

    Belediyeden öğrencilere ücretsiz çorba
    expand

    Belediyeden öğrencilere ücretsiz çorba

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, Pınarbaşı Mahallesinde hizmete açılan Gençlik Lokalinde ücretsiz çay ve çorba ikram ettiklerini belirterek, öğrencilere ekonomik anlamda destek olduklarını söyledi.
    Akdeniz Üniversitesi'nin güney sınır komşusu olan Pınarbaşı Mahallesi'nde hizmet veren Konyaaltı Belediyesi Gençlik Lokali, öğrencilerden büyük ilgi görüyor. 200 kişilik kafeterya ve 100 kişilik bahçe oturma alanıyla toplam 300 kişi kapasiteli lokalde, günün her saati ücretsiz çay ve çorba ikram ediliyor.
    ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ ÇORBA
    Vaktinin çoğunu Konyaaltı Belediyesi Gençlik Lokalinde ders çalışarak geçirdiğini belirten üniversite hazırlık öğrencisi Bilal Salma, ücretsiz çay ve çorba ikramının ekonomik destek olduğunu kaydetti. Sessiz olması ve diğer imkanlarıyla lokalin öğrencilerin tercih ettiğini belirten üniversitesi öğrencisi Merve Cengiz ise özellikle çorba ikramının kendilerini büyük bir külfetten kurtardığını söyledi. Merve Cengiz, öğrencilere böyle bir imkan tanıdığı için Başkan Semih Esen'e teşekkür etti.
    Öğrencilerden Emre Şen ise "Günde yaklaşık 8 saat ders çalışıyorum. Burada ikram edilen ücretsiz çay ve çorba ile de gün boyu 1 lira dahi harcamadan ders çalışıyorum. Bu biz öğrenciler için çok büyük bir hizmet. Bu anlamda Belediye Başkanı Semih Esen'e teşekkür ediyorum" dedi.  
    HER DAİM YANLARINDAYIZ
    Konyaaltı Belediye Başkan Semih Esen ise Akdeniz Üniversitesi'nin yaklaşık 80 bine yakın öğrenci nüfusuyla ilçe sınırları içerisinde eğitim-öğretim yaptığını dile getirdi. Buradan yola çıkarak öğrencilere destek olmak istediklerini anlatan Başkan Semih Esen, lokalde çay ve çorba ikram ettiklerini, öğrencilere ekonomik anlamda destek olduklarını kaydetti. Bununla da birlikte öğrencilere ücretsiz internet ağı sağladıklarını ifade eden Başkan Esen, Konyaaltı Belediyesi olarak öğrencilerin her daim yanlarında olduklarını bildirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow