hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Belediyeye iş başvurusunda sosyal mesafe unutuldu

    Belediyeye iş başvurusunda sosyal mesafe unutuldu
    expand

    Belediyeye iş başvurusunda sosyal mesafe unutuldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan '334 kamu personeli alınacak' duyurusu üzerine, vatandaşlar belediyeye akın etti. Büyükşehir Belediyesi arkasında bulunan insan kaynakları binası önünde, formlarını doldurup teslim etmeye çalışan vatandaşlar, sosyal mesafe kurallarını unutup form doldurmaya çalıştı.

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın bünyesine 334 kamu personeli alımı gerçekleştirileceğini açıklanması üzerine başvurular için vatandaşlar belediyeye akın etti. Adayların en geç 9 Şubat 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmiş olmaları gerekiyor. Bu nedenle yüzlerce kişi başvuru formlarını doldurmak için birbirleriyle yarıştı. İnsan kaynakları departmanından aldıkları formları hızla doldurup teslim etmek için araba kaportaları, kaldırım taşları ve çöp kutularının üzerinde form dolduranlar sosyal mesafe kurallarını da unuttu.

    Adaylarda aranan şartlar, "Antalya il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, en az ilk okul mezunu olmak, T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, kamusal haklarından mahrum olmamak, Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkum olmamış olmak, her hangi bir Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak" diyerek açıklandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow