hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Böcek'ten AK Partili Yılmaz'a: İktidar için çok bekleyecek gibisiniz

    Böcekten AK Partili Yılmaza: İktidar için çok bekleyecek gibisiniz
    expand

    Böcek'ten AK Partili Yılmaz'a: İktidar için çok bekleyecek gibisiniz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, AK Partili Abdurrahman Yılmaz'ın, belediyeye ait Toptancı Hal'deki bazı dükkanların satışının gelecek dönem kendilerine bırakılması esprisine, Başkan Muhittin Böcek'in "Çok bekleyecek gibisiniz" yanıtı, gülüşmelere neden oldu.

    Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin 2019 yılı Aralık ayı devam toplantısı, Muhittin Böcek başkanlığında gerçekleştirildi. 25 maddenin karara bağlandığı meclis toplantısında sadece bir maddede AK Parti çekimser oy kullanırken, diğer 24 madde oy birliği ile kabul edildi. Ek gündem maddesinde de Büyükşehir'e ait Toptancı Hal'deki 712 taşınmazın satışı için 2017'de karar alındığı, ancak yapılan işlemlerde 254 dükkanın arsa paylarının değişmiş olduğu tespit edildiği belirtildi. Metrekarelere oranları ve hisse paylarının tescil edilmesinin ardından gerçekleştirilecek satışlara mecliste grubu bütün partiler 'evet' oyu kullandı.

    Bu maddede söz alan AK Partili Meclis Üyesi Abdurrahman Yılmaz, Böcek'in sürekli kullandığı 'Keser döner sap döner gün gelir hesap döner' sözlerini hatırlattı. Yılmaz, "Bu madde 2017 yılında geldiğinde siz muhalefette oturuyordunuz, biz iktidardık. O zaman siz bu maddeye hayır demiştiniz. Şimdi de evet diyorsunuz, ne değişti. Biz doğru olana her zaman destek olmaya çalışacağız. Dükkanların da hepsini satmayın, gelecek dönem için biraz bize kalsın" dedi.

    Yılmaz'ın son sözleri mecliste gülüşmelere neden oldu. Yılmaz'ın sözlerine Böcek, "Çok bekleyecek gibisiniz" yanıtını verdi. Bu yıl için meclisin son defa toplandığını kaydeden Böcek, destekleri için meclis üyelerine teşekkür etti. Böcek, 2020 yılının herkese huzur ve barış getirmesi temennisinin ardından meclis oturumunu sonlandırdı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow