hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bu merkezde sosyal yaşam var

    Bu merkezde sosyal yaşam var
    expand

    Bu merkezde sosyal yaşam var

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, aile yaşam merkezleriyle kırsaldaki mahallelerini sosyal yaşam imkânlarıyla buluşturuyor. Gaziler Mahallesi sakinleri, yapımı tamamlanan aile yaşam merkezinde hem belediyenin sosyal hizmetlerinden faydalanabilecek hem de mevlit, düğün gibi etkinliklerini yapabilecek.

    Kepez Belediyesi, merkezdeki mahallelerinde gerçekleştirdiği sosyal hizmetlerini, aile yaşam merkezi projesiyle kırsaldaki yerleşim yerlerine de götürüyor. Aile yaşam merkezi, Duacı ve Gaziler Mahallesi'ne inşa ediliyor. Bütünşehir yasasıyla köyden mahalleye dönüşen ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde kazandırılan aile yaşam merkezinin yapımı tamamlandı. Gaziler Aile Yaşam Merkezi, iç tefrişatının düzenlenmesinden sonra önümüzdeki aylarda bölge sakinlerinin hizmetine sunulacak.

    Aile yaşam merkezi ile belediyecilik hizmetleri, kültür, sanat ve sosyal etkinlikler vatandaşların ayağına götürülecek. Merkezde, kadınlar için meslek ve sanat kursları, çocuklara yönelik destek eğitim kursları açılacak. Bölge sakinlerinin belediye ile ilgili ödemelerini yapabileceği veznenin olacağı merkezde, bilişim sınıfı ile kütüphane de yer alacak.

    Aile yaşam merkezinin çok amaçlı salonunda belediye, kültür, sanat ve sosyal etkinlikler, bölge sakinleri ise mevlit, düğün, asker uğurlama gibi faaliyetlerini yapabilecek. Belediyenin sosyal, kültür, sanat ve eğitim alanındaki hizmetlerinin tek noktada toplanacağı aile yaşam merkezinde, emekli kahvesi de hizmet verecek.

    Bölge yaşayanları, yaşam merkezinin bahçesinde düğün, asker uğurlama, nişan, mevlit gibi etkinliklerini gerçekleştirebilecek. Merkez, aile hekimlerinin kullanımına da tahsis edilecek. Gaziler Aile Yaşam Merkezi'nin bahçesine yapılan sentetik çim futbol sahası ise geçen aylarda hizmete açılmıştı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow