Antalya haberleri
Büyükşehir Belediyesi sulama kanallarını temizliyor

ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri sulama kanallarına yönelik temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Çiftçilerin sorunsuz bir kış geçirmesi için gerçekleştirilen çalışma kapsamında ekipler, Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olan sulama kanallarının temizliğini yapıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında kalan sulama kanallarını temizleyerek çiftçilere yardımcı oluyor. Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında kanallar temizlenerek su akış yollarının açık kalması sağlanıyor. Çalışmalarda sulama kanallarındaki çalı, taş, toprak ve atıklar temizleniyor. Bu sayede su akış yollarının sürekli açık kalarak çiftçilerin ve tarım alanlarının olası bir taşkından zarar görmesi engelleniyor. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren çiftçiler Başkan Muhittin Böcek'e ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.
"Yerel Haberler" kategorisi altındaki içerikler, sistem tarafından ajanslardan otomatik olarak çekilip yayına verilmektedir. Bu içerikler üzerinde cnnturk.com editörlerinin herhangi bir tasarrufu yoktur, sorumluluk ilgili ajanslardadır.