hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir kenti bayrakla süsledi

    Büyükşehir kenti bayrakla süsledi
    expand

    Büyükşehir kenti bayrakla süsledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında kentin dört bir tarafı Türk bayrağı ve Atatürk Posteri ile donatıldı. Bayrak ve Atatürk posterleri ile süslenen kent merkezi ve ilçelerde bayram coşkusu ve heyecanı yaşatırken adeta huzur ve güven veriyor.

    Antalya ve 19 ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) açılışının 100'üncü yıl coşkusu yaşanıyor. Bu coşku kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatı ile kent merkezi ve ilçeleri de bayraklarla süsleniyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri merkezde 50 noktada, ilçelerde cadde ve sokakları bayraklarla süslüyor. Antalyalılar da evlerinden al bayrak dalgalandırıyor.

    EV EV DAĞTILIYOR

    Büyükşehir ekipleri, koronavirüs tedbirleri nedeniyle 23 Nisan coşkusunu evlerinde yaşayacak çocuklar ve vatandaşlar için ev ev gezerek Türk bayrağı dağıtıyor. Büyükşehir ekiplerinin ihtiyacı olan vatandaşlara yapılan gıda yardımları ile birlikte de bayrak dağıtımı yapılıyor. Büyükşehir İtfaiye ekipleri de kentin dört bir tarafında sokakları Türk bayrağı, Atatürk posteri ve Büyükşehir Belediyesi bayraklarıyla süslerken kalplerde bayram coşkusu yaşatıyor. Muhteşem bir görüntüye kavuşan Antalya sokakları, meydanları ve caddelerinde dalgalanan al bayraklar vatandaşa huzur ve güven veriyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow