hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir Meclisi, 8 akaryakıt istasyonu maddesinden 7'sini onayladı

    Büyükşehir Meclisi, 8 akaryakıt istasyonu maddesinden 7sini onayladı
    expand

    Büyükşehir Meclisi, 8 akaryakıt istasyonu maddesinden 7'sini onayladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nda gündem maddeleri arasında yer alan toplam 8 'Akaryakıt ve Servis İstasyonu Alanı' maddesinden 7'si onaylandı 1'i geri çekildi.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısı, Belediye Hizmet Binası'nda Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu başkanlığında gerçekleşti. CHP, AK Parti, MHP, İYİ Parti, DSP ve SP grup sözcüleri gündem konuşmalarını yaptı. Parti meclis grup sözcüleri 'İki devlet, tek millet' vurgusu yaparak Azerbaycan'a destek verdiklerini dile getirdi. Ekim ayı meclisinde gündem ve önergelerle toplam 176 madde yer aldı.

    Mecliste çoğu kez tartışmalara neden olan akaryakıt istasyonu konusunda bu defa sorun çıkmadı. Gündem maddeleri arasında yer alan toplam 8 maddelik 'Akaryakıt ve Servis İstasyonu Alanı' planlamalarından 7'si tüm parti meclis üyeleri tarafından onaylandı. Meclisin 66'ncı maddesinde yer alan 'Muratpaşa Belediye Meclisi'nin 02.09.2020 tarih ve 202 sayılı kararı ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı yapma yetkisinin Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesi uygun bulunan; Ermenek Mahallesi, 9015 ada 6, 7, 8, 9, 10 parsellerde 'Akaryakıt ve Servis İstasyonu Alanı' planlanmasına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu' ise gündem maddeleri arasından çekildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow