hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir personeli Ata'yı saygıyla andı

    Büyükşehir personeli Atayı saygıyla andı
    expand

    Büyükşehir personeli Ata'yı saygıyla andı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılışının 82. yılında Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen törenle saygı ve özlemle anıldı.

    10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde bulunan Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Törene Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Başkan Danışmanları, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve personel katıldı.

    SAYGI DURUŞUNDA BULUNULDU

    Sosyal mesafeye dikkat edilerek gerçekleştirilen tören Atatürk'ün Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı. Çelenk sunumunun ardından saat 09.05' te siren sesi ile birlikte Atatürk' ün manevi huzurunda 2 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Ardından İstiklal Marşı söylendi.

    ATATÜRK SERGİSİ GEZİLDİ

    Törenin ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Gürbüz ve Ramazan Demir ve Daire Başkanları ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Fuayesi'nde Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Atatürk fotoğraflarından oluşan sergiyi gezdi.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow