hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir vatandaşın ayağına gidiyor

    Büyükşehir vatandaşın ayağına gidiyor
    expand

    Büyükşehir vatandaşın ayağına gidiyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi görevlileri, ilçede öncelikle 65 yaş ve üstü, yardıma muhtaç kişileri ziyaret ediyor. Ekip, Büyükşehir Belediyesi'nin gıda paketini veriyor, ihtiyacı olanlara maske dağıtıyor.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi görevlileri, öncelikle ilçenin kırsal kesimlerindeki mahallelerinde yaşayan vatandaşın sorunlarını çözüme kavuşturmak için ayağına gidiyor. ATASEM Demre Birimi Sorumlusu Sevim Yılmaz başkanlığındaki ekipler, daha önce telefonla ulaştıkları, muhtarların tesbit ettiği öncelikle 65 yaş ve üstü, yardıma muhtaç kişileri ziyaret ediyor. Ekip, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin gıda paketini veriyor, ihtiyacı olanlara maske dağıtıyor.

    Ekipler, kendilerinin ve muhtarların tespit ettiği ilçe merkezi dışındaki Çağman, Belören, Kapaklı, Çevreli, Üçağız, Kaleköy, Davazlar, Yavu, Gürses, Köşkerler ve Beymelek mahallelerindeki ailelere gıda paketi ve maske dağıtımı yaptı, sorunlarını dinledi. Büyükşehir yetkilileri, çalışmalara Demre'ye bağlı 17 mahallede devam edeceklerini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow