hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir Zabıtası'ndan Kemer'de maske denetimi

    Büyükşehir Zabıtasından Kemerde maske denetimi
    expand

    Büyükşehir Zabıtası'ndan Kemer'de maske denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs (Covid-19)salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında Kemer'in en işlek yeri olan Liman Caddesi'nde esnaf, turist ve vatandaşlara yönelik maske denetimi yaptı. Ekipler, maske, sosyal mesafe ve hijyen kulalarına uyulması noktasında uyarılarda bulundu. 
    Koronavirüs salgını başladığı günden bu yana denetimlerine ara vermeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri son günlerde vaka sayılarında yaşanan artışın ardından denetimlerini sıklaştırdı. Büyükşehir Zabıtası denetimler kapsamında Kemer Liman Caddesi'nde esnaf, turist ve  vatandaşlara tedbirleri bir kez daha hatırlattı.
    KURALLARA UYULMASI İSTENDİ
    Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işyeri sahiplerine ve çalışanlarına koronavirüsten korunma yolları ve tedbirleri hakkında hatırlatmalarda bulundu. Vaka sayılarına dikkat çekilen denetimlerde tüm işyerlerinde önlemlerin arttırılmasını isteyen zabıta ekipleri, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasını istedi. Zabıta ekipleri denetim sırasında caddede maskesiz olarak dolaşan turist ve vatandaşlara maskelerini takmaları konusunda uyardı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow