hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir'den 10 Kasım Atatürk Fotoğrafları Sergisi

    Büyükşehirden 10 Kasım Atatürk Fotoğrafları Sergisi
    expand

    Büyükşehir'den 10 Kasım Atatürk Fotoğrafları Sergisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 82. Yıldönümünde Atatürk Fotoğrafları Sergisi ile anıyor. Atatürk Kültür Merkezi Fuaye Salonu'nda 9-13 Kasım tarihleri arasında açık kalacak sergi Atatürk'ün sevdiği şarkılar ve konuşmaları eşliğinde ziyaret edilecek.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde Atatürk fotoğraflarından oluşan bir sergi düzenliyor. İzi silinemeyecek birçok başarıya imza atarak 'En büyük eserim' dediği modern Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü gelecek nesillere daha iyi tanıtmak ve anlatmak amacıyla düzenlenen sergide fotoğraflar, Atatürk'e ait özdeyişler ile birlikte sergilenecek.

    100'Ü AŞKIN FOTOĞRAF SERGİLENECEK

    Antalya Kültür Merkezi Fuaye Salonu'nda 9-13 Kasım tarihleri arasında açık kalacak sergide büyük bir asker ve devlet adamı olan Atatürk'ün bu özelliklerini yansıtan 100'ü aşkın fotoğraf yer alacak. Devrimleri, ilkeleri ve hedefleriyle önderlik etmeye devam eden Atatürk'ün özdeyişleriyle süslenen fotoğrafların olduğu sergi, Ata'nın sevdiği şarkılar ve O'nun konuşmaları eşliğinde gezilecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow