hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir'den çocuklara bayram hediyesi

    Büyükşehirden çocuklara bayram hediyesi
    expand

    Büyükşehir'den çocuklara bayram hediyesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çocuklara yönelik çeşitli etkinler düzenledi.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yediden yetmişe tüm Antalyalılara yaşatıyor. 'Cumhuriyet Bayramı Çocuk Şenliği' kapsamında çocuklara yönelik hazırlanan etkinlik alanlarında çocuklar Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşıyor.

    Kepez ilçesinde yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı karşısında oluşturulan etkinlik alanı çocuklar ile doldu taştı. Dev maskotlar, Transformers, tahta bacak, çizgi karakterler ve şişme oyun parkları ile çocuklar doyasıya eğlendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Bandosu'nun verdiği konsere aileleri ile birlikte eşlik eden çocuklar bayam coşkusu yaşadı. Büyükşehir Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası da konser verdi.

    ZIP ZIP PARK ÜCRETSİZ

    Çocukların Cumhuriyet coşkusunu en güzel şekilde yaşaması için Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin çocuk eğlence merkezi Zıp Zıp Park, 29 Ekim Salı günü kapılarını ücretsiz açacak. 2-15 yaş arası çocuklar, 10.00- 21.00 saatleri arasında Zıp Zıp Park'ta eğlenceye doyacak.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow