hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir'den görme engelli vatandaşa yol

    Büyükşehirden görme engelli vatandaşa yol
    expand

    Büyükşehir'den görme engelli vatandaşa yol

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, bahçe içindeki evine ulaşmada zorluk yaşayan görme engelli İsmail Ardıç'ın kapısının önüne kadar parke döşeyerek yol yaptı.

    Konyaaltı Kır Mahallesi'ndeki müstakil evinde annesiyle yaşayan görme engelli İsmail Ardıç, yolun toprak olması nedeniyle evinden asfalt yola ulaşmada zorluk yaşıyordu. Kışın çamur yazın toz nedeniyle zorluk yaşayan Ardıç'ın yardım isteğine Büyükşehir Belediyesi cevap verdi. Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri asfalt yoldan engelli vatandaşın evinin kapısına kadar parke döşedi. Ekipler ayrıca Ardıç'ın evindeki bazı odaları da boyadı.

    Kış aylarında yağmurdan çamurdan, yaz aylarında ise toprak yol olduğu için evine gidip gelmekte zorlandığı ifade eden İsmail Ardıç, "Özellikle kışın yağmurlardan dolayı evimin önü çamur oluyordu. Bu yüzden bastonla yürümekte zorlanıyordum. Bu talebimi Büyükşehir Belediyesi'ne ilettim kısa süre içinde de olumlu cevap verdiler. Artık evime rahatça gidip gelebileceğim. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow