hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir'den hastalara yatak yardımı

    Büyükşehirden hastalara yatak yardımı
    expand

    Büyükşehir'den hastalara yatak yardımı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara hasta yatağı yardımında bulundu.

    Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Elmalı'da Yusuf Öner ile Kemer'de Naime Dabağoğlu'na hasta yatağı yardımında bulundu. Elmalı'nın Çalpınar Mahallesi Kızılpınar mevkiinde yaşayan 68 yaşındaki Yusuf Öner'i evinde ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi ilçe hizmet birimi ekipleri kısmi felç geçiren ve yatağa bağlı yaşayan yaşlı adamın hasta yatağına ihtiyacı olduğunu tespit etti. Daha önce yer döşeğinde yatan ve sürekli ağrı çeken Yusuf Öner'e Büyükşehir Belediyesi tarafından hasta yatağı yardımında bulunuldu. Konforlu bir yatağa kavuştuğu için büyük mutluluk yaşayan Yusuf Öner, "Muhittin Böcek Başkanımız sesimizi duydu, buralara kadar hasta yatağını ulaştırdı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

    NAİME NİNENİN YAKINLARI TEŞEKKÜR ETTİ

    Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Sosyal Hizmet Uzmanı tarafından incelenmesi sonrası Kemere bağlı Merkez Mahallesi'nde yaşayan 94 yaşındaki Naime Dabağoğlu'na da hasta yatağı teslim edildi. Yaklaşık 3 yıldır yatağa bağımlı yaşayan aynı zamanda Alzheimer hastası olan Naime Dabağoğlu'nun yakınları böyle bir hizmetin kendileri ve bu sorunları yaşayan aileler için çok önemli olduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow